OSAAVA PÄIJÄT-OSAAJA

IHMISIÄ JA TARINOITA

Tahtoisin toteuttaa suuria ja jaloja asioita, mutta ensisijainen velvollisuuteni on toteuttaa pieniä asioita ikään kuin ne olisivat suuria ja jaloja.
– Helen Keller –

——————–

17.5.2016

Monia mutkia on erilaisten laitteiden yhteensopivuuden, välitallennusten ynnä muiden kanssa, mutta niinpä vaan Päijät-Osaaja -hankkeen arviointivideoita synnytetään ja siirretään tänne blogiin kuunneltaviksi ja katsottaviksi!
– Juhani –

———————

Onhan tämä  aika koomista ja kornia, että kaikkea tietoa ja tilastoa näiltäkin sivuilta jo nyt löytyy ja on löytynyt jo kauan, mutta ne ihmiset ne ihmiset (ja tarinat) – vasta tulossa!?!?

Ei some vielä minulle ole ubiikki ilmiö, joten esim. kuvaamiset tai videoinnit eivät sujukaan tuosta noin vaan huomaamattomasti ohessa. Pitää erikseen ottaa kuvaukset projektiksi. Noo, kyllä se siitä. Koko ajan käytön myötä some-välineet ja sisällöt tulevat tutummiksi ja vähitellen hyöty siirtyy myös omaan opetustyöhön.

——–

Lohduksi ja tsempiksi kaikille, jotka vähän empivät tai jännittävät someen syöksymistä – jos minä opin ja pärjään, niin kuka tahansa oppii ja pärjää, aivan varmasti!

Polun päässä näkyy valoa – ja itse polun kulkeminenhan on yhtä tärkeää  ellei tärkeämpääkin kuin päämäärä ja sen ”saavuttaminen”. Tässä(kin) asiassa tarvitaan lainausmerkit, koska ei kai koskaan olla valmiita.

DSCF2736

– Juhani –

——-

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s