OSAAVA PÄIJÄT-OSAAJA

Hyvää syksyä 2015!

Jätä kommentti

 

Syksymme alkoi muutosteeman kolmannella yhteisellä päivällä – kahtena ensimmäisenä päivänä näkökulmanamme oli ”opisto ja muutos”;  kolmantena päivänä 28.8. keskityttiinkin sitten henkilökohtaiseen ja ryhmien sisäiseen jaksamiseen ynnä itsemme ja toistemme parempaan tuntemiseen.

IMG_0662

Päivän alussa ensin istuttiin, mutta mukana oli paljon muutakin – oppia, NAURUA!

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

 

IMG_2956

 

10.8.2015

Kesä on ilmeisesti vasta alkamassa! , mutta tulevan syksyn asiat myös lähtemässä käyntiin. Suunnittelu, ihmisten etsiminen, aikataulujen sopiminen – niillä asioilla työkausi jälleen avautuu. Valmistakin jo on, tässä perustietoja alkusyksystä:

Perjantaina 28.8. Päijät-Osaaja -opistojen päätoiminen henkilöstö kokoontuu Itä-Hämeen opistoon muutos-teeman kolmanteen koulutus-/työpajapäivään klo 9-15 (aamupala klo 8.30-9.00 Linna-hotellissa).

Perjantaina 2.10. puolestaan opistojen tunti- ja pt.henkilöstö tapaa Wellamo-opistossa. Päivän teemana ovat some ja oman osaamisen markkinointi. Päivässä alustuksia, kollegoiden some-esittelyjä sekä Heinolan kansalaisopiston Mediapajan ”kysy mitä vaan” -työpajapisteitä, joissa opastetaan ja neuvotaan esim. tablettien käyttöön liittyvissä asioissa. Mukaan voi tulla klo 10-15 välisenä aikana.

18.9. ja 2.10. (sattuu päällekkäin edellisen kanssa – koetetaan muuttaa) Heinolan kansalaisopistossa opiskellaan prezi-ohjelman käyttöä klo 13.00-15.30

Siispä mukaan ja matkaan,

Juhani

——————–

Päijät-Osaaja blogi päivittyy tähän päivään, eli keskiviikkoon 17.6.  saakka, sen jälkeen on alla olevan kuvan vuoro. Jatketaan sitten taasen elo-syyskuussa. HYYVÄN JA RENTOUTTAVAN KESÄN TOIVOTUKSET KAIKILLE! – Juhani – IMG_6156 ”Oppimiseen ei ole muuta alkua kuin ihmettely”, sanoi Platon. Siksipä mekin syksyn 2015  ja kevään 2016 aikana ihmettelemme ja  paneudumme kunnolla ihmisiin ja tarinoihin Päijät-Osaajan sateenvarjon alla. Kuvataan videoklippejä, miksei mukaan myös äänitiedostoja tai perinteisiä tekstimuotoisia tarinoita. Birgitta ja Juhani kuljemme mahdollisuuksien mukaan siellä ja täällä kuvailemassa, mutta toki jokainen voi toki tehdä kuvauksia itse, työkavereiden kanssa tai vaikkapa opistojen atk-opettajien  avustuksella. Videot, kuvat ja muut materiaalit tulevat liitetyiksi (ainakin osin) tähän blogiin, mutta kuvallista hankekoontia tehdään myös tablettipuolelle; mahdollisesti Creative Book Builderillä, Explain Everythingillä – tai kenties ihan jollain muulla appsilla – monia hyviä appseja on vielä löytämättä ja apps- tuotosten vaikkapa blogiin linkittäminen vielä osaamatta! Mutta ihmetelty sitäkin jo on :D, joten alkuun on  päästy. – Juhani – ——– Loppukevät 2015 on Päijät-Osaajan osalta sisältänyt tietotekniikan ja sosiaalisen median koulutuksia, muutoksenhallintaan ja laatutyöhön liittyviä kehittämispäiviä sekä sosiaalisen median välineiden soveltuvuustestausta (Prezi, Creative Book Builder, Explain Everything) erilaisten materiaalien koontiin. Suuri osa päätoimisesta opetushenkilöstöstä jää kesälaitumille jossain vaiheessa kesäkuuta. Me tuntiopettajat olemme jo kesätauolla pääasiallisesta työstämme eli opetuksesta, mutta osalla hanketyöhön liittyvät tehtävät jatkuvat vielä jonkin aikaa. Viimeisen hankevuoden rahoituspäätöksiä odotellessa ja luonnon vihertymistä ihastellessa, – Juhani –  

Mainokset

Kirjoittaja: paijatosaaja

Ryhmään kuuluvat wellamo-opisto,Heinolan kansalaisopisto sekä Itä-Hämeen opisto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s